Fii vocea lor!

Ești candidat electoral în 2024?

Acum este șansa ta de a cere politici mai bune pentru animale la alegerile europene.

Milioanele de concetățeni ai UE și-au exprimat opinia, fiind susținuți de oameni de știință, de cercetători și de experți în bunăstarea animalelor.

A venit timpul să le arăți că i-ai ascultat.
Fii vocea lor! #VoteforAnimals

Cele 10 angajamente pentru animale

Luându-ți acest angajament față de animale, astăzi poți face dovada dorinței tale de a pune capăt suferinței inutile, de a acționa pentru a interzice comerțul crud cu produse de origine animală și de a ajuta la protejarea faunei sălbatice prețioase a Europei.

Îmi iau angajamentul de a face Comisia să depună mai multe eforturi pentru animale

Cer Comisiei să înainteze, fără întârziere, o legislație pentru bunăstarea animalelor care să nu fie atenuată sau compromisă. Cer ca această legislație să fie una ambițioasă, umană și progresistă. Vreau ca aceasta să includă interzicerea cuștilor și a altor practici crude de creștere a animalelor, precum și o mai bună protecție a puilor crescuți pentru carne și a găinilor ouătoare.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul să pun capăt suferinței animalelor în timpul transportului

Cer Comisiei să introducă norme mai umane care să reglementeze transportul animalelor. Cer trecerea la interzicerea totală a exporturilor de animale vii și a transportului de animale vulnerabile; cer limite de timp mai stricte privind durata fiecărei călătorii, pentru fiecare animal.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul de a proteja bunăstarea speciilor acvatice

Cred că este timpul să acționăm pentru a proteja bunăstarea peștilor de crescătorie în timpul creșterii, transportului și sacrificării. Trebuie să promovăm bunăstarea speciilor țintă în cazul capturilor sălbatice și să interzicem introducerea creșterii caracatițelor.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul de a face ca producția de alimente să fie mai bună pentru noi, pentru animale și pentru planeta noastră

Cer ca politica agricolă comună să sprijine producția sustenabilă de alimente, având în centrul ei un nivel ridicat de bunăstare a animalelor. Voi lupta pentru o politică a UE care să încurajeze o tranziție ușoară către o producție de alimente care să fie mai sănătoasă, mai blândă și mai sustenabilă.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul pentru reguli mai stricte privind importurile de produse de origine animală

Produsele de origine animală importate trebuie să respecte aceleași standarde ca și cele produse în Uniunea Europeană.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul să accelerez tranziția către știința fără animale

Trebuie să lucrăm mai mult și mai inteligent pentru a găsi modalități de a reduce și de a înlocui utilizarea animalelor în cercetare, în testele de reglementare și în educație. Comisia trebuie să pună în aplicare strategii clare pentru ca acest lucru să se întâmple mai repede.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul pentru politici mai bune pentru animalele sălbatice

Comisia trebuie să elaboreze noi măsuri de îmbunătățire a bunăstării și conservării animalelor sălbatice, inclusiv introducerea unei „liste pozitive” a speciilor de animale care pot fi deținute în mod legal ca animale de companie, și îmi doresc reguli mai stricte privind animalele ținute în captivitate. Consider că este esențial să adoptăm măsuri care să ne oblige să coexistăm cu animalele sălbatice într-un mod mai uman și mai sustenabil.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul pentru interzicerea creșterii animalelor pentru blană și a introducerii pe piața europeană a produselor din blănuri provenite de la animale crescute pentru blană

Este timpul să punem capăt acestei practicii oribile de creștere a animalelor pentru blană. Și cred că este timpul să interzicem introducerea pe piața europeană a produselor din blănuri provenite de la animale crescute pentru blană, în conformitate cu dorințele a milioane de cetățeni ai UE.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul pentru o îngrijire mai bună a animalelor noastre de companie

Doresc să întăresc propunerea Comisiei pentru un nou regulament privind animalele de companie. Vreau să pun capăt practicilor de reproducere necorespunzătoare, să asigur bunăstarea animalelor de companie în timpul transportului, să abordez tema comerțului ilegal cu animale de companie și să solicit controale mai stricte atunci când animalele sunt vândute/promovate online.

Vezi detalii

Îmi iau angajamentul să susțin introducerea unui comisar european pentru bunăstarea animalelor

Este timpul să le oferim animalelor un viitor mai bun. Trebuie să evităm o altă perioadă prelungită de timp în care să nu fie luate niciun fel de acțiuni. Consider că un comisar european dedicat poate, în sfârșit, să ofere bunăstării animalelor atenția pe care o merită.

Vezi detalii

Fii vocea animalelor

Semnează angajamentul!

Animalele nu au drept de vot.
Avem nevoie ca tu să acționezi în numele lor.

272+
Candidați au semnat deja angajamentul Vezi toți candidații care au semnat
56+
Organizații susțin această inițiativă Vezi organizațiile susținătoare

272+ candidați au semnat deja angajamentul

Incărcare...

Promite să faci mai mult

Aceste organizații susțin Vote for Animals 2024